Şırnak'ın Cizre Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Omer Faruk Yıldırım ve yonetim kurulu uyeleri, TSO binasında Irak Turkmen Cephesi Milletvekili ve aynı zamandan Ortadoğu Kalkınma ve İşbirliği Derneği Başkanı İmdat Bilal ile goruştu.
Irak Turkmen Cephesi Milletvekili ve aynı zamanda Ortadoğu Kalkınma ve İşbirliği Derneği Başkanı İmdat Bilal, Cizre Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Omer Faruk Yıldırım ve beraberindeki TSO uyeleri ile bir araya gelerek iki ulke arasındaki guncel gelişmeler hakkında goruştu. Goruşmede TSO Meclis Başkanı Omer Faruk Yıldırım, Yonetim Kurulu Başkan Yardımcısı Cemal İşlek, Meclis Başkan Yardımcısı Mesut İverendi ve İnşaat Muteahhitlik komitesi başkanı Mekki Mesut Kuni hazır bulundu. Cizre TSO'da yapılan goruşmede Bilal'a teşekkur eden Yıldırım, komşumuz olan Irak ile ticari ilişkilerin daha da geliştirilmesi ve karşılıklı iş gezilerinin gercekleştirilmesi icin fikir alışverişinde bulundu.
Ziyaret sonunda Yıldırım tarafından Milletvekili Bilal'a plaket takdim edildi. - ŞIRNAK
Kaynak: İhlas Haber Ajansı