Yahyalı Belediye Meclisi, Kasım ayı olağan meclis toplantısında ilcede faaliyet gosteren amator futbol kuluplerine yardım kararı aldı.
Yahyalı Belediye Başkanı Esat Ozturk başkanlığında toplanan Yahyalı Belediye Meclisi'nde; Yerkoyspor'a nakdi yardım yapılması ile ilgili Plan ve Butce Komisyonu Raporu, Belediye hizmetlerin de kullanılmak uzere otobus alınması ve Belediye hizmetlerin de kullanılmak uzere 3 adet Cop Kamyonu alınması olmak uzere toplam 3 gundem maddesi goruşulerek karara bağlandı.
Meclis'te; Plan ve Butce Komisyonu raporu doğrultusunda ilceyi Kayseri Birinci Amator Kumede başarıyla temsil eden, kurmuş olduğu altyapı ile 9-14 yaş gurubunda 60 cocuğa eğitim veren Yerkoyspor'a 40 bin TL yardım kararı alındı. Ayrıca belediye hizmetlerinde ve spor kuluplerinin seyahatlerinde kullanabilmeleri icin otobus alınması yetkisi verildi.
Alınan kararlardan sonra meclis uyelerine konuşan Başkan Ozturk; " Oncelikle İzmir'de yaşanılan depremden dolayı oldukca uzgunuz. İlcemiz adına gecmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz. Meclisimizde oy birliği ile almış olduğumuz kararlardan dolayı sizlere teşekkur ediyorum. İlcemiz sportif aktiviteler manasında oldukca ileriye doğru gidiyor. BAL'da ilcemizi temsil eden Yahyalıspor'umuzu ve cocuklarımızı Turk futboluna kazandırmak icin Akademi kuran Yerkoyspor'umuzu tebrik ediyorum. Otobusun alınması icin belediyemize 100 bin TL yardımda bulunan BAK Enerji'ye yurekten teşekkur ediyorum. Bu otobusumuzu hem kendi işlerimizde hem de oğrencilerimizin ve spor kuluplerimizin seyahatlerinde kullanacağız." İfadelerini kullandı. - KAYSERİ
Kaynak: İhlas Haber Ajansı