ESKİŞEHİR'de, tadilatı yapılan kapalı otoparkın 4'uncu katındaki kaynak ustası Tayfun D.'nin elinden duşen tahta parcası, Varol Cotak'ın (60), başına isabet etti Ağır yaralanan Cotak, hastaneye kaldırıldı.
Olay, sabah saatlerinde Odunpazarı ilcesi Arifiye Mahallesi 2 Eylul Caddesi'nde meydana geldi. Caddede bir arkadaşıyla sohbet eden Varol Cotak'ın başına ve ensesine, tadilat yapılan kapalı otoparkın 4'uncu katındaki kaynak ustası Tayfun D.'nin elinden duşen tahta parcası isabet etti. Yere yığılan Colak, ağır yaralandı. Arkadaşının ihbarı uzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerince ilk mudahalesi yapılan Cotak, Eskişehir Osmangazi Universitesi Tıp Fakultesi Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı.
Olayı gorunce Varol Cotak'ın yanına giden caddedeki esnaf Birsen Bahceli, sesleri duyup caddeye koştuğunu belirterek, "Bir ses duydum, o sesin uzerine koştum. Beyefendi yatıyordu yerde, 'Kafama duştu' dedi. Beyin kanaması olabileceğini duşunerek ellerini hareket ettirmesini, ellerimi gozleri ile takip etmesini, gulumsemesini soyledim. Onların hepsini yaptı. Beyin kanaması olmadığını anladım. Daha sonra ambulans cağırdık, aldı goturdu hastaneye. Bilinci de yerindeydi. Ama o tahtanın oradan nasıl duştuğunu anlamış değilim. Daha once de sıva duşmuştu. Boyle bir şey tekrar yaşanmasın diye yapıldı ama inanın anlayamadık nasıl olduğunu. Buyuk bir tahta parcası Allah'tan tam kafasına değil de ense kısmına duşmuş. Kafasına duşseydi daha kotu sonuclar ortaya cıkabilirdi. Hafif bir kanaması da vardı, inşallah iyi olur" dedi.Kapalı otoparkta tadilat yapan ve tahta parcasını elinden duşuren kaynak ustası Tayfun D. ise ifadesi alınmak uzere Odunpazarı Polis Merkezi'ne goturuldu.

Kaynak: Demiroren Haber Ajansı / Caner AKSU