Cinli akıllı telefon ureticisi OnePlus, yaklaşık iki hafta once yayınlamış olduğu bir tanıtım videosuyla OnePlus 8T Cyberpunk Edition’ı resmen duyurmuş, ancak ozel uretim akıllı telefonun ne tasarım ne de teknik detaylarını ortaya koymamıştı.
OnePlus, yılın fazla merak edilen oyunlarından Cyberpunk 2077’yi referans aldığı ozel uretim akıllı telefonu OnePlus 8T Cyberpunk Edition’ın tasarımını ve orijinal OnePlus 8T modelinden ayıran ozelliklerini nihayet gun yuzune cıkardı.

Tasarım noktasında incelediğimiz OnePlus 8T Cyberpunk Edition’ın uc ayrı bolumden oluşan bir yapıya sahip olduğunu goruyoruz. En ustte, cihazın bir yanından diğer yanına uzanan kamera modulu ve Cyberpunk 2077 logosu; ortada, mat bir dokuya sahip olan cam yuzey; en altta ise parlak ve puruzsuz bir gorunume sahip olan karbon fiber yuzey yer alıyor.

Tahmin edebileceğiniz gibi OnePlus 8T Cyberpunk Edition’da Cyberpunk 2077’den referans alan ozel bir dinamik duvar kağıdı, ozel bir parmak izi tarayıcı animasyonu, Night City ve Kuzey Kaliforniya ses efektleri yer alıyor. Bununla birlikte Cyberpunk Edition’ın teknik ozellikler bakımından OnePlus 8T ile birebir aynı olduğunu soyleyebiliriz.

[h=2]OnePlus 8T Cyberpunk Edition ozellikleri[/h] İşlemci: Snapdragon 865 RAM: 12 GB Depolama: 256 GB Ekran: 6.55 inc Full HD+ 120Hz AMOLED Arka Kamera: 48 MP + 16 MP + 5 MP + 2 MP On Kamera: 16 MP Batarya: 4.500 mAh, 65W İşletim Sistemi: Android 10
[h=2]OnePlus 8T Cyberpunk Edition fiyatı[/h] Sarı ve gri tasarım cizgilerine sahip bir tek renk seceneği ve 12 GB RAM, 256 GB dahili depolama alanından oluşan bir tek bellek seceneği bulunan OnePlus 8T Cyberpunk Edition, 3.999 Yuan (yaklaşık 5.000 + vergiler) fiyat etiketine sahip olacak. Cihazın yalnızca Cin’de satışa sunulacağı acıklandı.