Diyet yapanların (hele ki şeker duşukluğu yaşıyorsa) cozmesi gereken en onemli konu, yediklerini ceşitlendirmektir. Bu kitap, sağlıklı yaşamayı ilke edinmiş, sağlıklı tarif arayışında olanlara ilac gibi gelecek tam bir başucu kitabı. şekerSİZ, diyet yapan herkesin kitaplığında değil, mutfak tezgÂhının uzerinde bulunması gereken onemli bir kaynak eser.
Seren AKSUS - Diyetisyen
şekerSİZ’i hastalarıma sağlıklı beslenmede temel başvuru kaynağı olarak oneriyorum. Bir dedektiflik kitabı gibi ilgi cekici, moda dergisi kadar estetik hazırlanmış. Buyuk kucuk herkesin bir şeyler bulabileceği, hayatınıza guzel lezzetler getirecek bir kitap bu. Bir yayınevi sahibi arkadaşım bu kitabı gorunce şunu soyledi: ''Ne guzel, ulkemizde de artık boyle guzel şeyler yapılıyor!''
Dr. Erdal DUMAN - Endokrinoloji ve Metabolizma Hastalıkları Uzmanı
Yanlış beslenerek vucudumuzu uzun sure şeker bombardımanına tuttuğumuzda metabolizmamızın tek savunma mekanizması (adeta sigortası) insulin duzeyini giderek yukseltiyoruz. İcinizdeki hekimin bunları yaşamayın diye sarfettiği cabalara siz de sağlıklı beslenerek yardımcı olun. Vucudunuzu doğru besleyin. Bu kitap tam sizlik.
Doc. Dr. Gokhan OZIŞIK - Endokrinoloji ve Metabolizma Hastalıkları Uzmanı
Yaşam kalitemiz daha anne karnından başlayan beslenme secimleriyle şekillenirken maalesef son yıllarda şeker ve şeker endustrisinin geldiği nokta cok korkutucu. Bilim, tecrube ve senin maharetli ellerinle eminim şeker ilave etmeden de bu kitap ile hayatımızı tatlandıracak. İnsulin ve glikoz duyarlılığı yaşayan pek cok insanın mutfağında yol gostereceğine inanıyorum.
Dilara KOCAK - Uzman Diyetisyen

(Tanıtım Bulteninden)

Kitap Adı: Şekersiz Yazar: Aydan Ustkanat Yayınevi: Altın Kitaplar Hamur Tipi: 2. Hamur Ebat: 21,5 x 26 İlk Baskı Yılı: 2018 Baskı Sayısı: 6. Basım Barkod: 9789752124127