Dwyane Wade ve Chris Bosh ile birlikte 4 sezonda 2 şampiyonluk kazandıktan sonra LeBron James’i zamanın en guclu hanedanı Miami Heat’ten ayrılmaya ve dort yıl once olaylı bir bicimde terk ettiği Cavaliers’la tekrar kontrat imzalamaya iten hakiki sebepler nelerdi? Herkesi şaşkına ceviren bu surecte adım adım neler yaşandı?
Elinde Kyrie Irving’in cok parlak ama henuz takımı başarıya ulaştıramamış potansiyeli haricinde hicbir cazip silahı olmayan, draft haklarını layıkıyla değerlendiremeyen, koclar ve genel menajerler yonunden aradığını bir turlu bulamayan ve ligin dibine demir atan Cavs’in yuzune talih nasıl, hangi şartlarda guldu?
Cavs yonetimi, Kevin Love’ı da kadroya katabilmek icin kimlerle, hangi ‘gizli’ goruşmeleri yaptı?
Daha once hic NBA tecrubesi olmayan David Blatt gibi bir Avrupa efsanesini kocluğa getirme, daha sonra da takım ligin zirvesindeyken onu kovma kararları kimlere aitti?
Ve 2016 Final serisinde, NBA tarihinin gelmiş gecmiş en buyuk geri donuş hikÂyesi tam olarak hangi şartlar altında başladı ve bitti?
Kral’ın Donuşu işte size tum bu soruların cevaplarını ve hatta cok daha fazlasını sunuyor. Ozel jetlerde, gokdelenlerde ve otellerin suit dairelerinde yapılan toplantılara, soyunma odasında yaşananlara, molalarda konuşulanlara, komplo teorilerinin, skandalların ve kavgaların arka planında olup bitenlere dek akla hayale gelmeyecek her turlu ayrıntı, olayların icerisine dÂhil olmuş kişilerin anlatımıyla, artık elinizin altında.

(Tanıtım Bulteninden)

Katkıda Bulunanlar : Munir Ustun,Harun Tan , Adem Şenel

Kitap Adı: Kral'ın Donuşu-LeBron James Yazar: Brian Windhorst , Dave Mcmenamin Cevirmen: Orhan Efe Ozenc Yayınevi: Profil Kitap Hamur Tipi: 2. Hamur Ebat: 13,5 x 21 İlk Baskı Yılı: 2018 Baskı Sayısı: 1. Basım Barkod: 9789759969981