Aydan Ustkanat, Yap Ye Paylaş ile okurlarıyla yeniden buluşuyor!
Yap Ye Paylaş, yine bir Aydan Ustkanat klasiği...
Mevsiminde sebze ve meyve, ozgun tarifler, muhteşem fotoğraflar. Hepsi de pratik, uygulanabilir ve kolayca ulaşılabilir. Ancak bu kitabın temel bir farklılığı daha var. Aydan Ustkanat sosyal medya uzerinden oldukca titiz seckilerle bir araya geldiği takipcileri ve takip ettikleriyle farklı bir sinerji yaratıyor. Ve ozgun tarifler ve paylaşımların sahipleriyle kocaman bir aile oluşturuyor...
@oburvemutlu Un kitabı başucumda duruyor, bazen icim sıkıldığında, bazen yorucu bir gun gecirdiğimde sadece fotoğraflara bakıp mis gibi kÂğıt kokusunu icime cekiyorum. Bizler gibi mesleğinin başındaki pastacı/aşcılara ve profesyonel ruhla yemek yapıp fotoğraflayan sosyal medyadaki harika kadınlara ornek oldu ve hep daha fazlasını paylaşmaya devam ediyor.
@pastalin Mutfak benim icin aşk, aşkı doğru tanımlayan ve bu yolda neler olabileceğini sınırsızca paylaşan nadir insanlardan biri Aydan Ustkanat.
@nurhansenturan 38 yıllık mutfak tecrubemi ben de sosyal medya sayesinde paylaşıyorum. İyi ki Aydan’ı gormuşum buralarda.
@birtutammutfak Kendime inanma sebebim, başarma gucu buldum onunla. Hep inandığım yolda kendim gibi olmanın onemini yeniden kavradım.
@chefselcukceylan Bilgisini comertce paylaşmaktan cekinmeyen; yaptıkları bir kenara, henuz yapmadıklarının peşinde koşan uretken, tutkulu ve guc simgesi bir kadın.
@malaymancar Hic gormeden sanki yıllardır tanışıyormuş gibi. Bazı şeyler sonradan olmaz, onunla doğulur. Aydan mutfak icin doğmuş!
@sevgiertasmiz Sofra, damak ve zihin hazlarının birleştiği bir mekÂndır. Aydan Ustkanat bunu en iyi yansıtanlardan.
(Tanıtım Bulteninden)
Kitap Adı: Yap Ye Paylaş Yazar: Aydan Ustkanat Yayınevi: Altın Kitaplar Hamur Tipi: 2. Hamur Sayfa Sayısı: 392 Ebat: 21,5 x 26 İlk Baskı Yılı: 2020 Baskı Sayısı: 1. Basım Dil: Turkce Barkod: 9789752125568