Bazen senin icin zaman durur. Arka arkaya oyle zorluklar yaşarsın ki dayanacak gucun kalmaz. Bu yaşadıklarını bir nebze olsun hafifletecek tek bir guzel şey bile olmaz. Bir yardım eli uzanmaz. Bir telefon bile calmaz. Issızlığın ortasında, dunya başkaları icin donerken sen bir başına kalakalmışsındır. Dayanacak gucun kalmamıştır. Yalvarırsın; ne sesin cıkar ne de duyulur. Dunyanın ortasında yapayalnız hissedersin. Son bir gayretle seslenirsin Yaradan’a, bu cağrın da sessizlikle karşılaşır. “Ne oluyor Tanrım?” dersin, “Kus muyuz?” “Neden beni duymuyorsun? Neden gormuyorsun? Yollarımı acmıyor, yardım etmiyorsun?” İşte o zaman en buyuk sınavdasındır ve buyuk sınavlarda “oğretmen” hep sessizdir. O seni hep gorur, ama bir eşiği gecmen, bir dersi oğrenmen gerekiyordur. Zamanın, dayanmanın, iradenin, hayat dersinin, kendini yeniden yapılandırmanın ve inanmanın odulu gelecektir. Zamanın efendisi buyuk oğretmen Saturn elinde odulu tam o eşiğin ardında seni beklemektedir.
Astrolog Olgu Ilgın’dan benzersiz bir astroloji ve kişisel gelişim kitabı. Sadece doğum yılınıza bakarak, bu dunyaya neyi oğrenmek icin geldiğinizi anlayacağınız muhteşem bir rehber.

(Tanıtım Bulteninden)

Kitap Adı: Kus Muyuz Tanrım? Yazar: Olgu Ilgın Yayınevi: Doğan Novus Hamur Tipi: 2. Hamur Ebat: 13,5 x 21 İlk Baskı Yılı: 2019 Baskı Sayısı: 1. Basım Dil: Turkce Barkod: 9786050966558