Sevgili sanatcılar,
Kitaplarımın sekizincisi ile bir kez daha karşınızdayım, bir onceki kitabım olan Doğanın Rengi’ne gosterdiğiniz ilgi beni cok mutlu etti. Her biri bircok baskı yapan kitap serime gosterdiğiniz ilgi icin minnettarım. Bu kitabımda da bize sanatımızı yansıtma olanağı verirken aynı zamanda rahatlamamızı sağlayan mandalalardan en iyilerini sizlere sunmak istiyorum. Binlerce mandala arasından her birinin boyanırken nasıl olabileceğini kafamda canlandırdığım ve en iyisi olduğunu duşunduğum mandalaları tek tek sectim. Uzerlerinde daha iyi boyanabilsinler diye buyuk değişiklikler yaptım. Cizgilerini duzenledim. Hoş ve yeni ayrıntılar ekledim. Boyanmak icin fazla detaylı olan ayrıntıları cıkardım. Umuyorum ki, bu buyuk mandala kitabı icindeki cizimler, onları gorunce tıpkı bana verdikleri gibi size de heyecan verecekler.
Sevgiyle,
(Tanıtım Bulteninden)
Kitap Adı: 144 Sayfa Mandala Yazar: Anabella Nightingale Yayınevi: Kuzey Yayınları Hamur Tipi: 2. Hamur Ebat: 20 x 20 İlk Baskı Yılı: 2019 Baskı Sayısı: 1. Basım Dil: Turkce Barkod: 9786059909600