"Hindistan'da Naacallar tarafından anavatandan getirilen bir suru kil tablet buldum. Bu tabletlerin sayısı esasen 10 bindir. Bu Naacal tabletlerinin cok azı haric hepsi yaratılış ve Kozmik Gucler'in işleyişi hakkındaydı. Bunların acığa cıkmasıyla bu kitabı yazmaya başladım. Bu tabletlerin bulunmasına ilişkin ayrıntıları ilk kitabım olan Kayıp Kıta Mu'da vermiştim. Altmış yıl once Hindistan'da palmiyelerin golgesinde oturuyordum; eski hocam Rishi bu eşsiz Naacal kalıntılarını deşifre ediyor ve ceviriyordu. Bugun ise Amerika'da bir kutuphane masasında, yalnızca tek bir takımında 3 binden fazla yazı barındıran diğer Antikcağ yazılarını deşifre etmeye calışıyorum. Bu tabletlerin bazılarından, tabletlerin en az 12 bin yıllık oldukları anlaşılıyor ama ne kadar eski olduklarını bilmiyorum.
Bunların buyuk coğunluğu Yaratılış hakkındadır; binden fazlası da Kozmik Gucler'i konu alır, kokenlerini ve işleyişlerini sunar, ayrıca hayatın ne olduğunu ve elementlere nasıl can verildiğini gosterir." James Churchward
Mu'nun Kozmik Gucleri I, James Churchwood'un neredeyse tum yaşamını adadığı kayıp kıta MU'yla ilgili kozmik gucleri incelediği birinci kitabıdır.

Sayfa Sayısı: 240

Baskı Yılı: 2009

Dili: Turkce
Yayınevi: Omega
Kitap Adı: Mu'nun Kozmik Gucleri 1 Yazar: James Churchward Yayınevi: Omega İlk Baskı Yılı: 2009 Dil: Turkce Barkod: 9789754688597