Tanrı ile Sohbet - 3'un kutsal ve spirituel bir kitap olduğuna inanıyorum. Bu aslında uclemenin her kitabı icin de gecerli. Bu kitaplar yıllar, hatta nesiller boyu okunacak ve bunların uzerine calışmalar yapılacak. Belki de yuzyıllar boyu. Cunku beraber ele alındığında, ucleme, geniş bir konu ceşitliliğine sahip. İlişkilerin nasıl sağlıklı yaşanacağından, mutlak gerceğin doğasına ve evrenin kozmolojisine kadar. Ayrıca yaşam, olum, aşk, evlilik, cinsellik, ebeveynlik, sağlık, eğitim, ekonomi, politika, spirituellik ve din, fizik, zaman, sosyal normlar ve gelenekler, yaratım sureci, Tanrı'yla kişisel ilişkimiz, ekoloji, suc ve ceza, kozmostaki yuksek toplumlarda yaşam, doğru ve yanlış, kulturel mitler ve kulturel etik, ruh, ruh partnerleri, aşkın doğası ve Tanrısallık'ın doğal mirasımız olduğunu bilen tarafımızın kendini nasıl ifade edebileceği uzerine gozlemler iceriyor. Bu kitaptan yararlanmanız icin dua ediyorum. Tum yuceliğinizle.

Sayfa Sayısı: 360

Baskı Yılı: 1999

Dili: Turkce
Yayınevi: Otesi Yayıncılık
Kitap Adı: Tanrı ile Sohbet - 3 Yazar: Neale Donald Walsch Cevirmen: Nil Gun Yayınevi: Otesi Yayıncılık İlk Baskı Yılı: 1999 Dil: Turkce Barkod: 9789758363025