Zamanı tersine dondurmeye hazır mısınız?

Tibet'in Genclik Pınarı kaldığı yerden, daha kapsamlı bilgilerle devam ediyor."Gosterdiğim fiziksel, zihinsel ve duygusal değişimler inanılmaz. Kendimi cok daha iyi hissediyorum; daha atak, daha keyifliyim. Zihnim daha hızlı ve daha berrak. Duruşum ciddi olcude duzeldi. Bu kitabı her yaştan insana ciddi şekilde tavsiye ederim."
-Steven Hunt, Troy, MI-

"Başlangıcta şuphelerim olsa da onceden sahip olduğum hantal bedenimin uc ay icinde kaslanmaya başladığını gordum. Yedi kilo verdim ve kilomu korudum. Aşırı zayıf olan eşim de hareketler sayesinde dort kilo aldı ve şimdi kendini harika hissediyor."
-Dr. B. S. Mell, Jackson, LA-

"Bu sıralar okuduğum en iyi kitaplardan. Dunyadaki butun iyi insanların bu kitabın varlığından haberdar olmalarını diliyorum."
-Nina Stewart, Gloucester, MA-
(Tanıtım Bulteninden)

Kitap Adı: Tibet'in Genclik Pınarı 2. Kitap Yazar: Peter Kelder Yayına Hazırlayan: Hasret Parlak Cevirmen: A. Can Kesici Kapak Tasarımı: Başak Yaman Eroğlu Yayınevi: Nemesis Kitap Hamur Tipi: 3. Hamur Ebat: 13,5x19,5 İlk Baskı Yılı: 2015 Baskı Sayısı: 2. Basım Dil: Turkce Medya Cinsi: Ciltsiz Barkod: 9786059809238