Secimi doğaldan yana olanlara
Garanti Emeklilik Hobi Kulupleri Yemek Kulubu pasta tutkunlarına 'nefis' bir armağan sunuyor. Butik pastacılığa gonul vermiş iki girişimci yurek Işıl Sozer ve Berna Gurşen, Boyut Yayıncılık'tan cıkan yeni kitapları 'Butik Pastacılık' ile tum amator mutfak meraklılarını hobilerini hayata gecirmeye davet ediyor...
Bir pastaneyi butik kılan uretim felsefesidir. Bir butik pastane katkı malzemesi veya hazır karışım kullanmaz. Secimi daima doğal olandan yanadır. Taze, doğal ve kişiye ozel uretim yapar. Elinizde tutmakta olduğunuz 'Butik Pastacılık' kitabı tam da bu felsefe uzerine kurulmuştur. 'Butik Pastacılık' pastaya gonul veren Berna Gurşen ve Işıl Sozer'in birikimlerini tum pastaseverlerle paylaşma isteklerinin sonucunda ortaya cıktı. Kitap hem icerdiği birbirinden farklı turdeki 70 receteyle, hem de butik felsefesiyle diğerlerinden ozenle ayrılmayı hak ediyor.
Hem pastacılığa yeni başlayanlar hem de geliştirmek isteyenler icin en cok merak edilen recetelerin butun detayları ve adım adım fotoğraflı yapım aşamalarının yer aldığı 'Butik Pastacılık' icerisinde sizin de mutlaka denemek isteyeceğiniz lezzetler olacaktır. Her tarifte malzemeler hem kap olculeri, hem de ağırlık ve hacim olculeri ile birlikte verildi.
Hurkan Tabanlı'nın birbirinden ozel fotoğraflarıyla renklendirilmiş 240 sayfalık 'Butik Pastacılık' kitabında; kurabiyeler, kekler, tartlar, cikolatalar, şekerlemeler, pastalar ve pasta susleme fikirleri iştah acıcı bir gorsellikle lezzetleniyor. Mutfakta kullanılan malzemeler ve aletlerden oluşan teknik bilgilerle birlikte, 'Butik Pastacılık' kitabıyla pasta yapmak hic bu kadar kolay olmamıştı.
Sayfa Sayısı: 240
Baskı Yılı: 2015
Dili: Turkce
Yayınevi: Boyut Yayın Grubu
Kitap Adı: Butik Pastacılık Yazar: Işıl Sozer Cevirmen: Berna Gurşen Yayınevi: Boyut Yayın Grubu İlk Baskı Yılı: 2010 Dil: Turkce Barkod: 9789752307315