Semayı ne guzel yaratmış Mevlam! Yıldızlar kılavuzluk ederken bizlere, Ay ve Guneş sevdalı bir yansımanın tutkusunu, aşkını yazıyor destansı, ben de tercuman oluyorum bu muazzam gorsele. En bilinmeyen konuları aydınlatır bu yuzden Ay’ın her hali oyle bir tualdir ki renklere burur ruhlarımızı. Bir ekmek duşunun bir ucu acı, bir ucu tatlı, elbette ki aclığımız baki olacağı surece her iki tada da ulaşacağız demektir. Hayata dair telaşlarımız, hic bir zaman son bulmayacak. Uryan geldik, uryan gideceğiz, onemli olan gonullerde yer edebilmek “Bir kadın tanıdım ya da bir adam tanıdım, bir dost tanıdım, seni tanımadan once” diyebilmek. Hep icimizdekilerin tuhaf yansımalarıdır aslında AY evrelerinde acığa cıkanlar. Semadaki guzellikleri gormezden gelemeyiz. Hayat, gokyuzunun sesiyle bicimlenen umut tarlasıdır, bunun icin hasat mevsimlerinde huznu toplarız. Buyurun bakalım Ketu’nun ardından Doğu’nun Dasa Teknikleri... Şayet affetmezseniz toprakta kalan curumuş tohumlar bir sonraki mahsulu bozacaktır bunu da unutmayın! İnsan duşunuyor bu dunya denilen gezegende yaptıklarını ve yapamadıklarını. Donup baktığınızda arkanıza kolaydır inanmak kadar inanmamakta… Herkes gorduğunu ve okuduğunu, acıksa gonul meşrebi, ona gore değerlendirmekte. Ay gorebildiğimiz tek ışık, bize farkındalık kazandıran.

(Tanıtım Bulteninden)

Kitap Adı: Doğu'nun Dasa Teknikleri Yazar: Ayşen Tok Yayınevi: 5 Şubat Yayınları Hamur Tipi: 2. Hamur Ebat: 13,5 x 21 İlk Baskı Yılı: 2019 Baskı Sayısı: 1. Basım Dil: Turkce Barkod: 9786052372517