Herkesin bir bilge, yirminci asrın ezoterik uzmanı olarak saygı duyduğu yazar, hayatı boyunca ABD ve diğer ulkelerde 8.OOO'den fazla konuşma yapmış, sayısı; kitap, makale ve incelemeye imza atmıştır. Manly P. Hal her zaman felsefenin ve dinin gundelik uygulamasına ağırlık vermiş gercek bir ezoteristtir. O insanlığa en soylu idealleri ve davranış kurallarını veren ruhani ve ahlaki kadim oğretileri yeniden canlandırmayı kendine vazife edinmiştir.
Felsefenin insanın kendi amacları ve ideallerini gercekleştirmek icin kullandığı soylu bir arac olduğuna inanan Manly P. Hail, dunya medeniyetlerinin ancak akıl, amac ve işbirliği icin ortak bir zemine ulaştığında yukseleceği fikrine butun omrunu vakfetmiştir. Bu amac icin Felsefi Araştırmalar Cemiyeti'ni (www.prs.org) kurmuştur.
Elinizdeki kitap, basıldığı tarih 1928 yılından itibaren ezoterik bir klasik olmuştur. Yirminci asrın bir benzerine tanık olmadığı bu eser, butun cağların ezoterik, okult sırlarını, kadim rituellerini ve sembolizmini buyuk bir ustalıkla anlatan ansiklopedik şaheserdir. Mitolojiyi, din ve felsefeyi nadir eserlerden alınmış sekil ve renkli resimlerle zenginleştirerek ayrıntılarıyla acıklayan bu kitap, butun gizemcilerin kutuphanesinde baş koşeye oturacaktır.
Gizli bilim oğrencileri bu eserle yıllarca ellerinden, duşurmeyecekleri bir başvuru kitabına, batı ezoterizminin hemen her alanında bu Oğretileri bizzat hayatına uygulamış olan bir ustanın kaleminden sağlam, ayrıntılı ve guvenilir bilgilere kavuşacaktır.
(Tanıtım Bulteninden)
Sayfa Sayısı: 796
Baskı Yılı: 2016
Dili: Turkce
Yayınevi: Mitra
Kitap Adı: Tum Cağların Gizli Oğretileri Yazar: Manly P. Hall Cevirmen: Ela Gurdemir Editor: Murat Sağlam , Murat Sağlam Yayınevi: Mitra İlk Baskı Yılı: 2008 Dil: Turkce Barkod: 9786056585630