Yeni keşfedilen "Kayıp Bolum" ile genişletilmiş Uluslararası Bestseller!

Bu kitap, "Genclik Pınarı"nın kadim sırlarını bulmak icin uzak ve gizemli Himalaya dağlarına giden bir adamın gercek oykusudur! Binlerce yıl yasak Tibet bolgelerinin derinliklerinde gizlenen kayıp manastır, buyuk bir ozenle korunan genclik sırlarına sahiptir. Bu sır, uygulaması son derece kolay ama insanın yaşamını sonsuza dek değiştirme gucune sahip olan beş kadim ayindir. Bu kitap, bu ozel manastırda yaşayan Lamalar'dan oğrenilen olağanustu sır hakkında yazılmış tek kaynaktır. Kitapta acıklanan beş ayin, herkesin kendini cok daha genc hissetmesini ve gorunmesini aynı zamanda da daha buyuk bir canlılık kazanmasını sağlayacak guce sahiptir. Bu beş ayini her gun uyguladığınızda, yalnızca bir aylık calışma sonucunda etkilerini gormeye başlayacak, on haftalık calışma sonucunda ise insanların daha genc ve sağlıklı gorunduğunuz konusundaki iltifatlarını duyacaksınız.
Zamanı tersine dondurmeye hazır mısınız?
(Tanıtım Bulteninden)

Kitap Adı: Tibet'in Genclik Pınarı 1. Kitap Yazar: Peter Kelder Yayına Hazırlayan: Hasret Parlak Cevirmen: Eda Tevrizci Kapak Tasarımı: Başak Yaman Eroğlu Yayınevi: Nemesis Kitap Hamur Tipi: 3. Hamur Ebat: 13,5x19,5 İlk Baskı Yılı: 2015 Baskı Sayısı: 3. Basım Dil: Turkce Medya Cinsi: Ciltsiz Barkod: 9786059961899