İlk yayımlandığı andan itibaren dunyada buyuk ilgi ceken ve Turkiye ile birlikte onlarca ulkede yayımlanan TANRI İLE SOHBET 1 kitabı ve devamında gelen serinin diğer kitapları milyonlarca insanın hayatını değiştirdi. Her ulkede yeni baskılar yapan kitap Turkiye'de de yeni baskılarına devam ediyor ve neredeyse ilk gunku gibi okurun ilgisini cekiyor. İlk kitabı alanın serini diğer kitaplarını da aldığı TANRI İLE SOHBET kitapları sadece yayıncılık dunyasında değil spirituel dunyada, bireysel gelişim dunyasında da olağanustu bir fenomen oldu.

Bir insanın Tanrı tarifini bilirseniz, o insanın potansiyelini de bilirsiniz. Kişinin ozlemleri, icindeki potansiyel gucu ve hayal gucu onun Tanrı anlayışını oluşturur. Tanrı insanın ulaşmak istediği her şeydir. Tanrı insanın olmak istediği yuce Ben'liğidir. Yazar Neale Donald Walsh icindeki Ben'e Tanrı adını vermiş ve onunla konuşuyor. Herkes gibi, soruları sormayı bilen ve yanıtları işitmek icin sabır gosteren herkes gibi… Coğumuzun yapamadığını, yani kendisiyle baş başa kalmayı ve bu anlamda algıladıklarını yazmayı başardığı icin yazdıklarını okumak ufkumuzu genişletiyor, potansiyelimizi sonuna kadar değerlendirmemizin yollarını acıyor.

"Eğer kendini Tanrı'nın seninle konuşmasına layık olmayı duşlemeyecek kadar değersiz goruyorsan sesimi işitmeyi nasıl bekleyebilirsin? Yalnızca seninle değil bu kitabı alıp okuyan herkesle konuşuyorum. Kimin bu sozlere ulaşacağını biliyorum. Tum diğer iletişim yollarım gibi bazıları işitecek, bazıları yalnızca dinleyecek ama işitmeyecektir."

Kendinize değer vermeniz ve işitmeniz dileğiyle… İyi sohbetler…

Sayfa Sayısı: 246

Baskı Yılı: 2015

Dili: Turkce
Yayınevi: Otesi Yayıncılık
Kitap Adı: Tanrı ile Sohbet - 1 Yazar: Neale Donald Walsch Yayına Hazırlayan: Nil Gun , Nil Gun Yayınevi: Otesi Yayıncılık İlk Baskı Yılı: 2015 Dil: Turkce Barkod: 9789759452704