Pin kodu tam olarak nedir, bunu kitaptan, ustadan oğreneceksiniz elbet ama benim icin faydası nedir diye sorarsanız, belki tek bir sozcuk yetecektir:
Anlamak........
Tum hayat bir 'anlama' cabası....Douglas ağbi işimizi cok kolaylaştırıyor.
Kendinizi anlamak , herkesi anlamak zaten..ya da herkesi anlamaya kendinizden başlamak...
Usta, kaderin şifresini cozmuş ya da ustundeki ortuyu bir daha geri konulamaz bir şekilde ortadan kaldırmış.
Yılmaz ERDOĞAN

Douglas Forbes'un, bana ait pin koduna ilişkin yorumları benim icin gercekten onemli bir yol gosterici oldu. Pin kodunuza ilişkin gercekleri okuduğunuzda şaşıracaksınız. Cunku pin kodunuz, sizin kaderiniz ve geleceğinizdir. Bunu cok net anlayacaksınız...
Mehmet COŞKUNDENİZ

Pin Kod'unu ilk duyduğumda cok ilgimi cekmisti. Başkası anlatsa hayatta inanmayacagım, belki de 'hadi ordan palavracı' diyeceğım ilginc bir hikayem var Douglas'la.
Saba TUMER

Kaderin Pin Kodu,doğum tarihinizi kullanarak, kişilik ozelliklerinizi, hayatta oğrenmeniz gereken dersleri, toplum onunde ya da beklenmedik durumlarda ne tur tepkiler verebileeğinizi, başkalarının sizi nasıl gorduğunu, dunyayı nasıl algıladığınızı, bir işi nasıl bir ruh ile yaptığınızı acıklarken bir yandan da bu hayattaki varoluş amacınızı keşfetmenize yardımcı olacaktır.

Sayfa Sayısı: 256

Baskı Yılı: 2009

Dili: Turkce
Yayınevi: ZER Yayınları

Kitap Adı: Kaderin Pin Kodu Yazar: Douglas Forbes Cevirmen: Cem Şen Yayınevi: ZER Yayınları İlk Baskı Yılı: 2009 Dil: Turkce Barkod: 9786058899605