İnsanlık tarihi ile beraber sus bitkileri insan yaşamının ayrılmaz bir parcası olmuş ve sevginin tarifini oluşturmuştur. Bu kitap hem sus bitkileri ureticilerine hem oğrencilere hem de sus bitkileri yetiştirmekten zevk alan tum meraklılarına yardımcı olması ongorusu ile akademik bir bakış acısıyla hazırlanmıştır. Sus bitkileri yetiştiriciliği ile ilgili tum detaylar hem amatorlere hem de profesyonellere hitap etmesi amacıyla bu kitapta yer bulmuştur. Sus bitkilerinin yeri ve onemi ile başlayan ve sus bitkilerinin sınıflandırılmasının yer aldığı kitap sus bitkileri uretim alanlarıyla devam etmektedir. Sus bitkileri uretiminde kullanılan yerler, kaplar ile yetiştirme ortamları ve sus bitkisi uretimindeki gerekli koşullar devam eden bolumleri oluşturmakta ve kitap sus bitkileri uretim tekniklerini tum detayı ile inceleyerek son bulmaktadır. Tum teknikleri vermeyi amac edinen bu kitabın sus bitkileri ile ilgilenen araştırmacı ve eğitimcilere, oğrencilere, yetiştiricilere ve hobi amaclı yaşamını susleyen meraklısına yeterli kaynak olabilmesi umit edilmektedir. Yazarlar: Hulya Akat, Oral Şahin Gulbin Cetinkale Demirkan, Ozlem Akat Saracoğlu (Tanıtım Bulteninden)
Medya Cinsi: Ciltsiz
Sayfa Sayısı: 144
Ebat: 16x24
İlk Baskı Yılı: 2017
Hamur Tipi: 2.Hamur
Baskı Sayısı: 1. Basım
Kitap Adı: Sus Bigileri Uretim Teknikleri Yazar: Kolektif Yayınevi: Efil Yayınevi Yayınları Dil: Turkce Barkod: 9786054160662