Ruhun Doysun “Keşfet” Dergi-Kitabıyla İlham Vermeye Devam Ediyor..
Grundig “amacı olan marka” felsefesi ile urettiği cevre dostu urunler ve teknolojileriyle cozumun bir parcası olmayı kendine amac ediniyor.
Bu felsefe ile “surdurulebilir” bir yaşam icin, tuketim bilinci oluşturmak, israfı azaltmak ve doğaya donuk bir yaşama ilham vermek amacıyla 2017 yılında “Ruhun Doysun” farkındalık hareketini başlattı.
Ruhun Doysun platformunun son uyesi Keşfet dergi-kitabı yayımlandı.
Ruhun Doysun: Keşfet dergi-kitabı, surdurulebilir bir yaşam, iklim krizi, gıda israfı gibi ilham verici yazıları ile dikkat cekerken, “Doğaya nasıl sahip cıkarız?” “Urettiğimiz gıdayı ziyan olmaktan nasıl kurtarırız?” “Evimizdeki teknolojiyi daha verimli nasıl kullanırız?” “Giderek bağımlı olduğumuz ekran karşısında neler yapabiliriz?” gibi sorulara da cevap arıyor.
Ruhun Doysun: Keşfet dergi-kitabı, Ruhun Doysun bolumlerinde gorduğunuz mekanların buyuleyici fotoğrafları eşliğinde gıdaya, sadeliğe yeni bir gozle bakmanın yeni yollarını arıyor.
Ruhun Doysun Hakkında
Grundig, bilincsiz tuketime, gıda israfına karşı globalde başlattığı Respect Food (Gıdaya Saygı) projesini 2017 yılında Ruhun Doysun olarak Turkiye’ye taşıdı.
Gıda israfını azaltmak, tuketim bilinci oluşturmak ve doğa ile butunleşmiş surdurulebilir bir yaşam icin farkındalığı artırmayı hedefleyen “Ruhun Doysun” projesi kapsamında kişisel hayatında da proje değerlerini sahiplenen Turkiye’nin en onde gelen şeflerinden Mehmet Gurs sozculuğunde bir video serisi ile anlatılıyor.
2017 yılında dijital mecra odaklı başlayan, televizyon yayınları ve etkinlikler ile her yıl buyuyerek devam eden Grundig | Ruhun Doysun farkındalık hareketi, bugun sosyal medya mecralarında da 600.000’den fazla takipcisiyle buyumeye devam ediyor.
Gecen yıl yayımlanan platformun son uyesi Gıdaya Saygı dergi-kitabı buyuk ilgi ile karşılandı ve 3000 adet yapılan ilk baskının tamamı tukendi. Ruhun Doysun: Keşfet dergi-kitabı, Ruhun Doysun Gıdaya Saygı’nın ikinci baskısıyla aynı anda yayımlandı.
(Tanıtım Bulteninden)
Kitap Adı: Ruhun Doysun-Keşfet Yazar: Kolektif Yayınevi: Grundig Turkiye Sayfa Sayısı: 141 İlk Baskı Yılı: 2020 Baskı Sayısı: 1. Basım Dil: Turkce Barkod: 9786058233089