Yaşadığımız hayat boyunca bircok sosyolojik ve felsefi sorularla boğuşuruz ve bunlara cozum bulmak hic de kolay değildir...
Bunun icin yaşadığımız dunyayı, gecmişi ve eğer mumkunse geleceğin bilgilerini cok iyi araştırmak gerekir, ancak bu cok yoğun ve ampirik araştırmalar ile gercekleşebilir…
Bu kitabımda, oncelikle evren ve dunyamızın oluşumunu daha sonra da dunyamızdaki cesitli ırkları, nereden geldiklerini ve kokenlerini anlattım.
İnsan nasıl ve hangi sebepten dolayı oluşturuldu, ilk ırkı kimler nicin yarattı…
Neden dunyamızda bu kadar ceşitli insan ırkları var, nereden gelmişler, neden son binyıllarda, birdenbire dunya ırklarının ceşitliliği artmış...
Kac ceşit dunya ırkı var ve bu ırklar hangi yıldız topluluğu ya da hangi gezegenden gelmişler, ozellikleri neler...
Bu ırkların kendi gezegenlerindeki yaşantıları nasıl...
Bu ırkların fiziksel veya eterik goruntuleri var mı varsa insana benzemeyenler neye benzemekte...
Bunların toplu olarak oluşturdukları Galaktik Federasyona kimler uye...
Bu ırklar dunyamızda nerede ve neden bulunuyorlar, hangi calışma ve araştırmaları yapıyorlar gibi soruların cevaplarını vermeye calıştım.
(Tanıtım Bulteninden)
Kitap Adı: Biz Dunyalı Değiliz Yazar: İshak Uckan Yayınevi: Cinius Ebat: 16 x 23 İlk Baskı Yılı: 2018 Baskı Sayısı: 1. Basım Dil: Turkce Barkod: 9786052969878