Teknoloji artık buyuklerin tekelinden cıkıp; genclerin, cocukların dunyasına inmeye başladı. Bu değişimin hepimiz farkındayız. Fakat sadece farkında olmak yetmiyor. Duşunen, kodlayan, ureten nesillere olan ihtiyac gunumuzde devletin de desteği ile genc yaş aralığına kodlama, elektronik, robotik ve teknolojik eğitim konularının oğrenilmesini zorunlu kıldı. Biz de Genc Mucitler kitap serisinde anlaşılır bir dil ve eğlenceli gorsel cizimler ile erken yaş gruplarının bu konuları oğrenmesine katkı sağlamak istedik.

Kitapta, basit seviyeden orta seviyeye kadar projelere yer verilmiş, boylelikle cocukların girişimci ve uretken yonleri on plana cıkarılmak istenmiştir. Eserde yer alan projeler secilirken, cocukların, projeleri gunluk hayatta kolaylıkla yapabilmeleri ve projelere ait urunleri kolaylıkla tedarik edebilmeleri amaclanmıştır.

STEM ve Milli Eğitim Bakanlığı mufredatına uyumlu olan iceriklerimiz sayesinde kitaplarımız, hem cocuklarını bu konuda yonlendirmek isteyen ebeveynler icin hem de eğitmenlerimiz icin guzel bir kılavuz olacaktır.

1-Hareketli Şişe
2-Gezgin Kedi
3-Guneşbot
4-Karanlıkta Kalma
5-Mikrofon Ses Deneme
6-Parmağım Devre Elemanı Oldu
7-Biri Hareket Mi Etti?
8-Hareket Edene Ses Bizden
9-Dengemizi Koruyalım
10-Kızılotesi Efsanesi

(Tanıtım bulteninden)

Kitap Adı: Genc Mucitler 1 Yazar: Ahmet Raşit Petekci Yayınevi: Kodlab Hamur Tipi: 1. Hamur Ebat: 22 x 22 İlk Baskı Yılı: 2017 Baskı Sayısı: 1. Basım Barkod: 9786059118989