Kuantum dunyası: Tanrısallığa acılan boyut. Gorunmeyen alemin, gorunen aleme etkileri. Parca, butunun bilgisini taşımakta. Her parcada “Butunluk Prensibi”. Evren, ilahi duşunce urunudur. İlk rezonans, ses titreşimi ile Ol kelimesi ile başlar. Kısaca, ilk yaratım, bir duşunce rezonansıdır. Herşeyden once, herşeyin ustunde sadece Soz vardır. Her şey bir enerji. Duşunce bir enerji. Madde bir enerji. Enerji, hem titrer hem salınır. Evren, titreşen salınan enerji butunu. Kuantum Fiziği Kuramı der ki "Bir insanın atomu ile bir taşın atomu aynıdır. Aynı yaştadır. Tek bir atom parcacığı bile, evren varolduğundan bu yana, eksilmemiştir. Sadece donuşmuştur." Bu yuzden olum yoktur. donuşum vardır. Bir organizmayı meydana getirecek atomlar bir araya gelir, butunsel bir yapı oluşur. Ve o yapı dağılır, başka bir şekle burunur. Bunun adı olum değil, donuşumdur. Hicbir şey yok olmaz, sadece donuşur. Gercek, cok uzaklarda, cok zor olanlarda, ulaşılmaz dağların zirvelerinde değil, en basit gorunen cumlelerde, hic beklenmedik bir yerde, her zaman karşımızda ve tam yanıbaşımızda. Biz onu gorebildiğimiz, farkedebildiğimiz zamana kadar orada olacaktır.
(Tanıtım Bulteninden)
Kitap Adı: Kuantum Fiziği ve Felsefesi Yazar: Kevser Yeşiltaş Yayınevi: Demos Yayınları Hamur Tipi: 2. Hamur Ebat: 14x21 İlk Baskı Yılı: 2017 Baskı Sayısı: 1. Basım Medya Cinsi: Ciltsiz Barkod: 9789944387644