"Sevgili Dr. Tatiana,
Belki siz yardımcı olabilirsiniz. Bana ne olduğunu anlamıyorum. Yirmi yedi yaşında bir Afrika filiyim ve şimdiye kadar hep su kenarında duş almak gibi avareliklerinden hoşlanırdım. Ancak neşe, hayatımdan silindi. Şimdi surekli kızgınım; ne zaman başka bir erkek fil gorsem onu oldurmek istiyorum. Bununla birlikte, kafayı seksle bozmuş vaziyetteyim. Her gece erotik ruyalar goruyorum ve ne zaman hoş bir dişi fil gorsem kuduruyorum. Ancak en kotusu, penisim yeşile dondu. Yoksa hasta mıyım?
-Rumuz: Amboseli'de Anksiyete-

Hem bilim, hem kolayca okunan mizah dolu muthiş bir anlatım, hem de cinselliğin merak uyandıran dunyası... Dunyaca unlu evrimsel biyolog ve bilim yazarı Olivia Judson'ın dunyada buyuk ilgi gormuş coksatan kitabı nihayet Turkce'de. Hayvanların Guzin Ablası Dr. Tatiana'nın, onların cinsel sorunlarına verdiği eğlenceli cevapları okurken hem eğlenin, hem de canlılar icin seksin nicin onemli olduğunu uzman bir bilim yazarından oğrenin.

Dunyaca unlu evrimsel biyolog Richard Dawkins'e gore "ustun derecede gelişkin bir zoolojik komedi".
Biyolojiyi yaygınlaştırma cabalarındaki başarılarından dolayı BIOSIS odulu sahibi.
Buyuk ilgi goren TV dizisine de konu olan geniş bir doğal tarih bilgisi: meyve sineği, balarısı, orumcekler, kara akbabalar, yeşil kaşığımsı solucanlar, sırtlanlar, cıvık mantarlar, filler, peygamberdeveleri ve daha bircok canlı.
(Tanıtım Bulteninden)

Sayfa Sayısı: 304

Baskı Yılı: 2014

Dili: Turkce
Yayınevi: Edebi Şeyler
Kitap Adı: Dr. Tatiana'nın Tum Canlılar Alemine Seks Tavsiyeleri Yazar: Olivia Judson Cevirmen: Ali Cakır Editor: Ahmet Guntan Yayınevi: Edebi Şeyler İlk Baskı Yılı: 2014 Dil: Turkce Barkod: 9786055185251