TFF 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'da Teknik Direktor Ertuğrul Sağlam, berabere kaldıkları Adana Demirspor macı sonrası, "Şampiyonlukta iddialı 2 takımın mucadelesinde puanlar paylaşıldı" dedi.
Samsunspor, ligin 8. haftasında deplasmanda Adana Demirspor ile 1-1 berabere kaldı. Mac sonu basın toplantısında gazetecilere acıklamalarda bulunan Samsunspor'un Teknik Direktoru Ertuğrul Sağlam, "Ulke olarak sıkıntılı ve acı dolu gunlerle uğraşıyoruz. İzmir'de olen vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun. Dileğim gocuk altında hayata tutunmayı direnen vatandaşlarımızın biran once kurtarılıp hayatına devam etmesi. Songul hocaya da Allah'tan rahmet diliyorum. Bu kadar sıkıntı, felaket, insanlar canlarından olurken biz de futbol oynamaya calışıyoruz. Kolay değil. Orada insanlar gocuk altındayken benim burada macı değerlendirmem cok uygun olmaz diye duşunuyorum. Adana Demirspor'u ve kendi oyuncularımı tebrik ediyorum. Guzel bir mac izlettik izleyenlere. Bol pozisyon, goller vardı. 2 tane şampiyonlukta iddialı takımın mucadelesinde puanlar paylaşıldı. İnşallah kovidli hastalarımızın takıma katılması, katılanların zafiyetlerini duzeltip takıma katkı sunmalarıyla inşallah onumuzde milli mac arasından sonraki donemde tam kadroyla iyi oynayan, keyifli bir Samsunspor'u taraftarlarımıza seyrettireceğiz" diye konuştu. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı