Evrene dair anlayışımız, en kücük Planck olceğinden uzayın muazzam derinliğine dek her boyutta değişmek üzere. Cünkü yapılan son bilimsel calışmalar, modern teknolojiyi destekleyen bilginin, evrensel icten-oluşumla birebir aynı olduğunu, onu savunduğunu, yayılmasına yardım ettiğini ve fiziksel gerceklik dediğimiz şeyin ta kendisi olduğunu gosteriyor.
Dr. Jude Currivan bilginin nasıl enerji, madde, uzay ya da zamandan daha gerekli olduğunu keşfederken, pek cok alanda yapılan en yeni calışmaları ve varoluş olceklerini, evrenimizin nasıl icten-oluştuğunu ve holografik olarak acığa cıktığını gostermek icin inceliyor. Fraktal icten-oluşum modelinin atomik düzeyde nasıl yol gosterdiğini, Einstein’ın gorelilik kuramı ve kuantum mekaniği gibi fiziğin en carpıcı teorileri eşliğinde acıklıyor. Kozmik Hologram, evrenin ve icindeki her şeyin gelişimini merak edenler icin yol gosterici bir kitap.
“Kozmik Hologram aydınlatıcı ve esin verici. Kuantum mekaniğinin hücre biyolojisiyle bütünleşmesine ilişkin anlatımı cok acık secik ve başarılı. Daha adil, sürdürülebilir ve barışcıl bir dünya yaratmak icin calışan herkesin bu kitabı mutlaka okuması gerek.”
—Dr. Bruce H. Lipton, İnancın Biyolojisi adlı cok satan kitabın yazarı
(Tanıtım Bulteninden)
Kitap Adı: Kozmik Hologram Yazar: Jude Currivan Cevirmen: Nurdan Soysal Yayınevi: Omega Hamur Tipi: 2. Hamur Ebat: 13,5 x 21 İlk Baskı Yılı: 2018 Baskı Sayısı: 1. Basım Dil: Turkce Barkod: 9786050206623