İZMİR'deki universite oğrencisi Seda Dincer, yıkıcı depdeme Bayraklı ilcesindeki Doğanlar apartmanında yakalandı. İki gunu aşkın suredir enkaz altında olan yeğeninden gelecek umutlu haberi bekleyen dayısı Ahmet Dal, "Yeğenim enkazın altında ve deprem olduğu andan itibaren kendisinden haber alamıyoruz. Bekliyoruz, dua ediyoruz" dedi.
Manisa Celal Bayar Universitesi'nde muhendislik bolumunde okuyan Seda Dincler, İzmir depremine ablası ile birlikte yaşadığı Doğanlar Apartmanı'ndaki evlerinde yalnız olduğu sırada yakalandı. İki gunu aşkın suredir universiteli Seda'nın enkaz altından cıkarılmasını bekleyen dayısı Ahmet Dal, "AKUT gorevlileri Seda'nın dairesine girdiklerini soylediler ama orada yokmuş. Bu bina biraz gec yıkılmış, depremden sonra yıkılmış. Bu yuzden apartman boşluğunda olabileceği tahmin ediliyor" dedi.Seda'yı dua ve sabır ile beklediğini soyleyen Ahmet Dal, "Yeğenim enkazın altında ve deprem olduğu andan itibaren kendisinden haber alamıyoruz. Bekliyoruz, dua ediyoruz. Seda kendi evlerinde oğretmen ablası ile beraber kalıyordu. Celal Bayar Universitesi'nde muhendislik oğrencisiydi. Universiteler kapalı olduğu icin evdeydi. Ablası da okuldaydı. Depreme Seda evde tek başına yakalandı. Ben 53 saattir hic uyumadım. Yeğenimi bekliyorum. Seda'ya ulaşamayınca Manisa'dan geldik ve o saatten beri duayla bekliyoruz. AKUT gorevlileri Seda'nın dairesine girdiklerini soylediler ama orada yokmuş. Bu bina biraz gec yıkılmış, depremden sonra yıkılmış. Bu yuzden apartman boşluğunda olabileceği tahmin ediliyor" diye konuştu.
Kaynak: Demiroren Haber Ajansı / Hande NAYMAN