Kırklareli'nin Luleburgaz Belediyesi İzmir'de meydana gelen depremin ardından depremzedeler icin yardım kampanyası başlattı.
İzmir'de 60'dan fazla kişinin yaşamını yitirmesine ve 900'den fazla kişinin yaralanmasına neden olan 6.6 buyukluğundeki depremin ardından yurdun dort bir yanından olduğu gibi Luleburgaz Belediyesi de harekete gecti. Depremzedelerin yaralarını bir nebze olsun sarabilmek icin başlatılan yardım kampanyası 3 Kasım Salı gunu saat 17.00'a kadar surecek.
İstenen malzemeler
Havaların soğuması nedeniyle ihtiyac malzemelerinin hızlı bir surede gonderilmesi gerektiği icin kampanyanın 3 Kasım'a kadar olduğu belirtilirken istenen malzemeler de sıralandı. Yapılan acıklamaya gore vatandaşlardan istenen malzemeler şoyle; Bebek bezi, hijyenik ped, maske, dezenfektan, kullanılmamış battaniye ve uyku tulumu.
Yardım toplama yerleri
Vatandaşların 3 Kasım saat 17.00'a kadar gunun her saatinde yapılabilecek yardımların toplama merkezleri ise şoyle; Luleburgaz Belediyesi Hizmet Binası, Kapalı Pazaryeri ve Semt Merkezi, Luleburgaz Yıldızları Kadın Akademisi, Luleburgaz Yıldızları Motosiklet ve Bisiklet Akademisi. - KIRKLARELİ
Kaynak: İhlas Haber Ajansı