Sinop'ta kayıp olarak aranan yaşlı adamın cesedi ucurumdan cıkarıldı
SİNOP - Sinop'un Gerze ilcesinde 7 gundur kayıp olarak aranan 98 yaşındaki Hasan Demirci, torunu tarafından ucurumun dibinde olu bulundu. Yaşlı adamın cesedi ucurumdan 2 saatte cıkarıldı.
Sinop'un Gerze ilcesine bağlı Şehli koyunde bir hafta once hayvanları otlatmak icin evinden ayrılan ve bir daha kendisinden haber alınamayan alzaymır hastası Hasan Demirci'nin cesedi evine yaklaşık 2 km uzaklıkta ucurum dibinde bulundu.
İstanbul'dan gelen kayıp Hasan Demirci'nin torunu Rahim Demirci, jandarma ve AFAD ekipleri tarafından surdurulen arama calışmalarına katıldı. Boyalı Yaylası mevkisinde surdurulen arama calışmalarında torun Rahim Demirci once dedesinin ceketini buldu. Demirci hemen jandarmayı arayarak durumu bildirdi. Ekipler gelene kadar arama calışmalarını surduren Rahim Demirci daha sonra ucurum dibinde dedesinin cesedine ulaştı. Yapılan olay yeri incelemelerin ardından, iki saat suren calışma sonucu Hasan Demirci'nin cesedi AFAD ekipleri tarafından ucurumdan cıkarılarak Gerze Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma suruyor.
Rahim Demirci yaptığı acıklamada, "Daha once bu bolgenin arandığını bilmiyorum. Ağabeyimle beraber dedemi arıyorduk. Once dedemin ceketini bulduk. Ben ağabeyimi aşağıya jandarma cağırmaya gonderdim. Sonra cesedi bulduk" dedi.
Kaynak: İhlas Haber Ajansı / OSMAN AKSU