Atom altına inersek orada bulunan parcacıkların tamamen enerji olduğunu ve atomun da durmaksızın titreştiğini goruruz. Bir saniyede yaptığı titreşim sayısına onun frekansı denir. İnsan dahil hicbir şeyin frekansı birbirini tutmaz, adeta parmak izi gibi.
Dunyamız da bir frekansa sahiptir. Buna Schmaan rezonansı (SR) denir. Bilim insanlarınca 7.4 hz olculen ve asırlarca sabit olarak kabul edilen SR 80’li yıllarda Guneş sistemimizde meydana gelen artarda hizalanmalarla başlayarak artan şekilde yukselmiş ve dunyamızla beraber Guneş sistemimiz yoğun enerji iceren ışık tanelerinin bulunduğu foton kuşağına girip yol alması ile adeta tavan yaparak yukselmeye devam etmiş ve etmektedir. Dunyamızı asırlar boyunca istila eden, inim inim inleten, koleleştiren negatif uzaylı ırk ile onların dunyadaki uşakları kabal illuminati bu gelen pozitif enerjiye dayanamamakta, son cırpınışlarını vermektedirler. Cirkin oyunlarını şiddetlendirerek hız vermektedirler ve vermeğe de devam edeceklerdir ama yaşanacak Altın Cağ kesindir, onlenemez. Galaktik federasyon enerjileri dengeleyerek bizlere yardım etmektedirler. Bu kitap Altın Cağ’a hazırlanma ve adım atmaya yonelik bilimsel icerikli yol arkadaşıdır.

(Tanıtım Bulteninden)

Kitap Adı: Yaşanacak Altın Cağa Adım Yazar: Niyazi Yılmaz Yayınevi: Cinius Hamur Tipi: 2. Hamur Disk Sayısı: 253 Ebat: 13 x 19,5 İlk Baskı Yılı: 2020 Baskı Sayısı: 1. Basım Dil: Turkce Barkod: 9786257113670