Benİ oldurebİlecek bİr rokete tırmanmanın hem olumlu olmayla yuzleşme hem de şİmdİye kadar yaşadığım her şeyden daha canlı hİssetmemİ sağlayan bİr macera olduğunu oğrendİm.
Cİmenlerİn harİka koktuğunu, ruzgÂrın muhteşem bİr şey olduğunu ve yağmurun bİr mucİze olduğunu oğrendİm.
Ayrıca gezegenİmİzİn gorduğum en guzel şey olduğunu ve ona sahİp olduğumuz İcİn ne kadar şanslı olduğumuzu oğrendİm.
ULUSLARARASI UZAY İSTASYONUNDA BİR YIL GECİREREK REKOR KIRAN ASTRONOT Scott kelly’den CARPICI BİR hİkÂye. kelly Kendİsİnden oncekİ yolculuklara paralel olarak renklİ gelİşİm yıllarının ardından Olağanustu yolculuğunu butun heyecanıyla bİzlerle paylaşıyor. Doğal bİr hİkÂye anlatıcısı ve modern zaman kahramanı olan Kelly’nİn, gelecek Kuşaklara İlham verecek umut dolu bİr mesajı var. kİşİsel hİkÂyesİnde, İnsanın hayal gucunun zaferİ, İnsan İradesİnİn gucu ve galaksİnİn sonsuz muhteşemlİğİ goruluyor.
(Tanıtım Bulteninden)
Edit: Sibek Hacıoğlu
Kapak: Fusun Turcan Elmasoğlu
Kitap Adı: Uzayda Bir Yıl Bir Omur Boyu Keşif Endurance Yazar: Scott Kelly Cevirmen: Murat Erdem Yayınevi: Alfa Yayıncılık Hamur Tipi: 2. Hamur Ebat: 13,5 x 21 İlk Baskı Yılı: 2018 Baskı Sayısı: 1. Basım Dil: Turkce Barkod: 9786051717760