Korona virusten hayatını kaybeden Milli Eğitim Muduru icin toren duzenlendi
-Milli Eğitim Muduru dahil 40'a yakın personel korona virus tedavisi gordu
KIRIKKALE - Kırıkkale'de korona virus (Covid-19) tedavisi gorduğu hastanede hayatını kaybeden İl Milli Eğitim Mudur Yardımcısı Adnan Şener icin toren duzenlendi.
Kırıkkale İl Milli Eğitim Mudur Yardımcısı Adnan Şener (62), 15 gundur Antalya Araştırma Hastanesi'nde korona viruse karşı verdiği mucadelede yenik duştu. Evli ve 3 cocuk babası olana Şener icin İl Milli Eğitim Mudurluğu eski hizmet binası bahcesinde toren duzenlendi.
"Rabbim ailesine sizlere sabırlar versin"
Torende konuşan İl Milli Eğitim Muduru Yusuf Tufekci, "Kurum olarak 40'ın uzerinde arkadaşımız ciddi bir rahatsızlık atlattı. Rabbim hocamızın mekanını cennet etsin. Rabbim ailesine sizlere sabırlar versin. Sağlık sıhhat versin. Hem ulkemiz hem dunya bu vebadan inşallah rabbim kısa surede kurtarsın. Buraya katılan tum arkadaşlarımıza dostlarımıza sağlık, afiyet ve hayırlı omurler versin" dedi.
"Allah rahmet eylesin"
Şener'in Kırıkkale'de onemli bir isim olduğunu anlatan AK Parti Milletvekili Ramazan Can, "Kırıkkale'nin onemli bir ismi onemli bir evladı. Milli eğitim camiasının onemli bir hocasını ebediyete uğurlayacağız. Merhuma Allah'tan rahmet yakınlarına da sabırlar ve başsağlığı diliyorum. O bizim ağabeyimiz, buyuğumuz, hocamızdı cok değerli bir insandı babacan, hoşgorulu, muhafazakar. Ehliyetli liyakatli insanlara sahip cıkmasına şahidim. Kırıkkale'de ve bircok memlekette değerli oğrenciler yetiştirdi. O oğrenciler inşallah memleketimize hizmet edecek. Allah rahmet eylesin" ifadesini kullandı.
Yapılan konuşmaların ardından İl Muftusu Hasan Hayri Yaşar tarafından Şener icin dualar edilirken mesai arkadaşları ve kendisini uğurlamaya gelenlerden helallik alındı. Daha sonra Nur Camisinde kılınan cenaze namazı sonrası Şener, son yolculuğuna uğurlandı.
Cenaze torenine Vali Yunus Sezer, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, AK Parti Milletvekili Ramazan Can, kurum mudurleri ve cok sayıda vatandaşlar katıldı.
40'ya yakın personel korona virusten tedavi gordu
Ekim ayında Milli Eğitim Muduru Yusuf Tufekci de dahil 40'a personel korona virus tedavisi gordu. Milli Eğitim Muduru Tufekci 7 gun once tedavi gorduğu hastaneden taburcu oldu.
Kaynak: İhlas Haber Ajansı