İZMİR'de meydana gelen depremin ardından spor kuluplerinin taraftar grupları da yardım icin seferber oldu. Emrah Apartmanı onunde Goztepe taraftarlarının kurduğu yardım standına, Sakaryaspor ve Boluspor taraftarları da giyim, yiyecek ve hijyen malzemesi gonderdi. Sakaryaspor taraf grubu Tatangalar da, yardım TIR'ı ile birlikte İzmir'e gelerek, dayanışma orneği sergiledi.
İzmir'deki 6.6 buyukluğundeki depremin ardından, devletin ve STK'ların yardım calışmalarının yanı sıra spor kuluplerinin taraftar grupları da seferber oldu. Goztepe taraftarı Ali Cağın Kaygusuz'un enkaz altında kalarak hayatını kaybettiği Emrah Apartmanı onunde, onun Goztepeli arkadaşları yardım standı kurdu. Goztepeli taraftarların başlattığı yardım kampanyası, diğer tribun gruplarının da katılımıyla buyudu. Goztepe'nin dost kulubu olan Sakaryaspor'un tribun grubu Tatangalar, Boluspor tribun grubu Yarenler ile birlikte İzmir'e yardım TIR'ı gonderdi. Tatangalar tribun lideri Volkan Kahyalar, "Biz bu acıyı 99'da yaşadık, cok iyi biliyoruz. Biz Goztepemizin, İzmirizmizin her zaman yanındayız. Biz 11 gun sonra insanlar cıktığını biliyoruz enkaz altından, inşallah buradan da sağ cıkacak insanları bekliyoruz" dedi.

'BUTUN TRİBUNLER TEK YUREK OLDU'Goztepe tribun liderlerinden Ferhat Daşdelen, yapılan yardımın insani gorevleri olduğunu belirterek, "Bugun Goztepe buradaysa Altay da, Karşıyaka da, Bolu'dan Yarenler, Bursa, Karşıyaka, Ankaragucu, Travzonspor'u Kocaelisi herkesin ruhu burada. Hepsi bizi telefonla arayıp, gecmiş olsun diyorlar. Sakarya'dan ve Bolu'dan arkadaşlarımız bizlere yardım TIR'ı gonderdi. Butun tribunler tek yurek oldu, cunku Turk'un Turk'ten başka dostu yok. Et tırnaktan ayrılmaz, birbirimize destek olmamız lazım" dedi.
Kaynak: Demiroren Haber Ajansı / Davut CAN