Arka Kapak Yazısı (Tanıtım Bulteninden)

“Kim ki bu yazar, başka işi yok muymuş da bu kitabı yazmış?” merak ediyorsanız 1. bolumu okuyun.
“Bu kitaptaki ReBrain® Metoduyla zihinlerini donuşturenlerin yaşamlarında ne değişmiş?” merak ediyorsanız, 2. bolumu okuyun.
“Yoksa bu da mı kuantum! Bakalım burada nereye sıcranıyor?” diye icinizden gecirdiyseniz, ReBrain®'in de temellerini oluşturan, sade anlatımlı genel kultur kaynakcanız icin 3. bolumu okuyun.
“ReBrain®'in, uygulayan herkeste ve tam da istenen donuşumleri gercekleştiriyor olması" size inanılmaz geliyorsa, sırrını tum detaylarıyla deşifre eden ozgun bilimsel teorisi icin 4. bolumu okuyun.
“Buraya kadarı beni ilgilendirmiyor. Acilen hayatımda bir şeyleri değiştirmem lazım, bana metodu gosterin.” diyorsanız 5. bolumden başlayın.

Siz yine de ilk sayfadan başlayıp kitabı bir butun olarak okuyun derim cunku her sayfası, ulaşacağınız eşsiz butununuze hizmet etmek icin yazıldı. Bu kitapla, hem ilk kez şahit olacağınız yeni bir yaşam/zihin/bilinc/donuşum farkındalığına, hem de zihninizi dilediğiniz gibi duzenlemenin garantili, kolay araclarına sahip olacaksınız. Bugune dek duymadıklarınızı ilk kez duymaya, deneyimlemediklerinizi deneyimlemeye ve bu defa gercekten şaşırmaya hazır olun. Keyifli okumalar, keyifli donuşumler dilerim,
-Neşe Akan-

Kitap Adı: Sırrın Fiziği Yazar: Neşe Akan Yayınevi: İkinci Adam Yayınları Hamur Tipi: 2. Hamur Ebat: 13,5 x 19,5 İlk Baskı Yılı: 2017 Baskı Sayısı: 1. Basım Barkod: 9786053062240