Vegan Bir Dunya, yazarın Vegankoy adını verdiği, butun yaşam şartlarının veganlık uzerine orulduğu bir koyun hayali ile başlıyor. Burası sempatik ve yaşanılası bir koy olması yanı sıra sizleri icerisine cekecek bircok pratik cozum barındırıyor. Yazarımızın tum dunyanın Vegankoy’u anlamaya ve onu mumkun kılmaya olan inancı kesintisiz bir hevesle doruğa tırmanıyor.
Tabii ki her yolculuk gibi, Vegankoy’e yapılacak yolculuğun da birbirinden farklı rotaları var. Peki en kolayı, en surdurulebilir olanı hangisi? Bu soru, kitabın merkezine oturtuluyor, tartışma cemberi genişletildikce esasında veganlıkla ilgili butun karmaşık problemler masaya yatırılıyor ve bir bir duğumleri cozuluyor.
TobiasLeenaert masa başında teorik tartışmalar uretmiyor. Sokakta yaşananları yine sokakta cozecek anahtarları gosteriyor. Kendi yaşamından taşıdığı celişkileri saklamaya gerek gormeden yuzleşiyor ve her seferinde okurunu da yanına alarak Vegankoy’e doğru bir adım atmaya ozendiriyor.
Hic şuphe yok ki Turkcede ilk defa yayınlanan Vegan Bir Dunya, pek cok tartışma acacak ya da pek cok tartışmaya yepyeni boyutlar kazandıracak.

“Vegan Bir Dunya, dunyayı hayvanlar icin daha iyi bir yer hÂline getirmek icin sağladığı katkıyı en ust seviyeye cıkarmak isteyen herkesin mutlaka okuması gereken bir kitap. TobiasLeenaert, acık argumanlar sunmak ve etkili bir vegan savunucusu olmak icin pratik ipucları vermek adına vegan savunucusu olarak kendi engin deneyimlerini ve kapsamlı araştırmaları bir araya getiriyor. Bu kitabı hararetle tavsiye ediyorum!”
Prof.Dr.MelanieJoy, Why We Love Dogs, Eat Pigs, and Wear Cows’un yazarı;
Center for Effective Vegan Advocacy’nin ortak kurucusu ve yoneticisi

“Konu uzerine yazılmış en onemli tek kitap. Tobias, zekÂ, merhamet ve mizahla birlikte neşeli hikÂyeleri ve can alıcı gercekleri bir araya getiriyor ve okuyucu yeni bir amac ve neşe duygusuyla baş başa bırakıyor. Toplumun hayvansal gıdaların tuketimini azaltması icin en etkili stratejiler uzerine yoğunlaşmak istiyorsanız, bu yol gosterici niteliğindeki kitap tam size gore.” BrianKateman, TheReducetarian Solution editoru, Reducetarian Foundation ortak kurucusu

(Tanıtım Bulteninden)

Kitap Adı: Vegan Bir Dunya Yazar: Tobias Leenaert Yayınevi: Yeni İnsan Yayınevi Hamur Tipi: 2. Hamur Ebat: 13,5 x 21 İlk Baskı Yılı: 2019 Baskı Sayısı: 1. Basım Barkod: 9789752498853