İSTANBUL'da duzenlenen 33'uncu Best Model Turkiye Yarışması'nda birinci olan Oğuzhan Bolat (18), yarışmadan sonra yapımcılardan dizi teklifi geldiğini ve değerlendireceğini soyledi.
29 Ekim'de gercekleştirilen 33'uncu Best Model Yarışması'nda 24 rakibini geride bırakarak Turkiye birincisi olan Oğuzhan Bolat, memleketi Kahramanmaraş'a geldi. Burada ailesi ve arkadaşları tarafından karşılanan Bolat, birinci olduğu icin cok mutlu olduğunu soyledi.
"HEDEFİM OYUNCU OLMAK"Daha onceki Best Model yarışmalarına katılan Kıvanc Tatlıtuğ, Cağatay Ulusoy ve Kenan İmirzalıoğlu'nun oyunculukta cok başarılı olduğunu belirten Bolat, onların yolunu izlemek icin 33'uncu Best Model Yarışması'na katıldığını soyledi. Yarışmaya 7 ayda hazırlandığını, pandemi nedeniyle surekli ertelendiğini ve bu surec icerisinde surekli spor ve diyet yaptığını kaydeden Bolat, şoyle konuştu: "Hedefim oyuncu olmak. O yuzden cok mutluyum. Heyecanımdan adımı soylediklerinde yuruyemedim, elim ayağım titredi. Cok mutluydum cunku. Uzun zaman futbol oynadım, daha sonra oyunculuğa yonelip 4 ay eğitim aldım İstanbul'da. Daha sonra Best Model'e girdim. Şu an planlarım var gidince onlarla konuşacağız, anlaşacağız inşallah. Hedefimde oyunculuk var. Teklifler var; yapımcılar olsun, menajerler olsun yarışmadan sonra aradılar. Biraz kafa dinlemek icin geldim, gittiğimizde hepsiyle goruşeceğiz. Şu an film teklifi yok, dizi teklifi var."
Kaynak: Demiroren Haber Ajansı / Omer KOC