Best Model Oğuzhan Bolat: "Hedefim oyunculuk"
KAHRAMANMARAŞ - Best Model Turkiye yarışmasında birinci olan 18 yaşındaki Oğuzhan Bolat, memleketi Kahramanmaraş'a geldi. Bolat, dizi tekliflerini değerlendireceğini soyledi.

33. Best Model Turkiye yarışmasında birinciliği elde eden Oğuzhan Bolat Kahramanmaraş Havalimanında sevenleri tarafından karşılandı. Kahramanmaraş'a hic gelmeyeceği iddialarına yanıt veren Bolat, "İşim gereği İstanbul'da yaşayacağım ailem Kahramanmaraş'ta gidip geleceğim" dedi.
Best Model yarışması icin uzun suren eğitim ve spor surecinden gectiğini ifade eden Bolat, hedefinin oyunculuk yapmak olduğunu soyledi. Dizi teklifleri aldığını belirten Bolat, "Cok guzel bir his daha once den Best Model'de birinci olan Cağatay Ulusoy, Kıvanc Tatlıtuğ ve Kenan İmirzalıoğlu olsun cok iyi oyuncular cıktı, onların yolunu izlemek icin bende Best Model yarışmasına girdim ve zaten hedefim de oyuncu olmaktı. Cok mutluyum, beklediğimden fazlaydı ve heyecanımdan yuruyemiyordum. Pandemiden dolayı erteleniyordu ve bende 7 aylık bir surecte hazırlandım. Surekli spor ve diyet yapıp emeklerimin karşılığını aldık. Uzun sure futbol oynadım, daha sonra oyunculuğa yoneldim ve 4 ay oyunculuk eğitimi aldım İstanbul'da ve sonra Best Model'de girdim" diye konuştu.
Yapımcıların ve menejerler yarışma sonrası kendisini aradığını soyleyen Bolat, "Ama ben biraz kafa dinlemek icin geldim. Gittiğimizde hepsiyle goruşeceğiz" dedi.
Kaynak: İhlas Haber Ajansı / HALİL ULUBEY