BAHCELİEVLER'de sabah saatlerinde bir apartmanın ikinci katından patlama sesi duyuldu. Doğal gaz sıkışması nedeniyle meydana geldiği uzerinde durulan patlamada, evde tek başına yaşayan kiracı genc kadın hayatını kaybetti. Patlama sabah saat 09.00 sıralarında Şirinevler Mahallesi Mahmutbey Caddesi 4. Sokakta meydana geldi. Edinilen bilgiye gore 5 katlı apartmanın ikinci katında bulunan dairede, iddialara gore, doğal gaz sıkışması nedeniyle patlama meydana geldi. Patlamanın hemen ardından da dairede yangın cıktı. İhbar uzerine olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Daireye giren itfaiye ekipleri yangını kısa surede kontrol altına alarak sondurdu. Ardından sağlık ekipleri dairede kiracı olarak tek başına yaşayan 31 yaşındaki Fatma Mavi'ye ilk mudahaleyi yaptı. Medya sektorunde calışan Fatma Mavi'nin hayatını kaybettiği belirlendi. Olay yeri inceleme ekipleri sokakta ve bina icinde geniş caplı bir araştırma yaptı. Fatma Mavi'nin cenazesi otopsi icin adli tıp kurumu morguna kaldırıldı. Olay yerindeki bazı itfaiye yetkilileri patlamanın doğal gaz sıkışmasından kaynaklanmış olabileceğini soylediler.

Olay yerine gelen ev sahibi Nevin Pekkuru, "Sabah bana telefon geldi evinizde patlama oldu diye. Ben de inanamadım, komşumu arayınca boyle bir olayın olduğunu soylediler. Tek başına yaşıyordu, nişanlıydı, nişanlısından ayrıldığını biliyorum. Kızcağıza cok uzuldum, cok şeker bir kızdı.o dedi. Fatma Mavi ile aynı apartmanda yaşayan komşusu da, "Yatıyorduk, pat diye bir ses geldi. Koştuk dışarı" dedi. Yangının cıkış nedeni ve olayla ilgili inceleme suruyor.
- İstanbul
Kaynak: Demiroren Haber Ajansı / Serdar Altıntepe