Bahcelievler'de 31 yaşındaki kadın, evde yaşanan patlama ve ardından cıkan yangında hayatını kaybetti.
Olay, Mahmutbey 4. Sokak'ta saat 10.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya gore, sokak uzerinde bulunan 5 katlı binanın 2'nci katında henuz belirlenemeyen bir nedenle patlama meydana geldi. Patlamanın ardından dairede yangın cıktı. Patlama sesini duyan apartman sakinleri durumu polis, itfaiye ve sağlık ekiplerine bildirdi. Binaya girerek yangını kontrol altına alan itfaiye ekipleri, dairede yaşayan kadının cansız bedenine ulaştı. Polis ekiplerinin yaptığı ilk belirlemede cesedin 31 yaşındaki medya mensubu Fatma Mavi'ye ait olduğu belirlendi. Olay yeri inceleme ekipleri sokak uzerinde ve dairede inceleme yaptı. Olay yerindeki calışmaların ardından genc kadının cesedi Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Yaşanan patlamada evin camları kırılarak sokağa dokuldu. Patlamanın gaz sıkışmasından olduğu ihtimali ustunde duran ekipler, konuyla ilgili calışma başlattı.
"Coluk cocuk dışarı koştuk"
Apartman sakinlerinden Mahmut Yuzgor, "Yatıyordum. Patlamayı duydum. Pat diye bir ses cıktı. Dışarı cıktık. Onların balkonda doğalgaz kombisi var. Herhalde o patladı. Cam cerceve dışarıda. Coluk cocuk dışarı koştuk. İceride bir kadın tek yaşıyordu" dedi.
"Evinizde patlama oldu diye telefon geldi"
Ev sahibi Nevin Pekkuru, "Kiracımdı. Sabah bana evinizde patlama oldu diye telefon geldi. Kiracının numarasını istediler. İnanamadım. Komşumu aramak istedim. Komşuyu arayınca boyle bir olayın olduğunu soylediler. Kendi tek yaşıyordu. Nişanlıydı. Nişanlısından ayrıldığını biliyorum. Bir kanalda kamera arkasında calışıyorum dedi. 31 yaşlarındaydı. Olay yeri inceleme iceride. Ben evimde değilim. Kıza cok uzuldum, cok şeker bir kızdı. Tatlıydı. Komşularımdan bir şikayet yoktu" diye konuştu.
-İHA-
Kaynak: İhlas Haber Ajansı