SUPER Lig ekiplerinden Goztepe'nin ve aynı zamanda Kulupler Birliği Vakfı'nın Başkanı Mehmet Sepil, İzmir'i sarsan 6.6 şiddetindeki deprem felaketinin ardından Demiroren Haber Ajansı'na acıklamalarda bulundu. Buyuk bir uzuntu yaşadığını ifade eden Başkan Sepil, "Maalesef buyuk acılar yaşadık. Depremde hayatını kaybeden tum vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yakınlarına sabırlar diliyorum. Yaralı vatandaşlarımızın da bir an once sağlıklarına kavuşmasını temenni ediyorum. Enkaz altındaki insanlarımızın da bir an once hayata dondurulmesini umuyorum" diye konuştu.
Depremde Goztepe taraftarları Ali Cağın Kaygusuz ve Alp Cengiz'i de yitirdiklerini ifade eden Mehmet Sepil, "Cok uzgunum, iki taraftarımızı kaybetmenin uzuntusunu yaşadık. Ali Cağın icin umutla bekledik. Cok gencti. Maalesef beklediğimiz haberi alamadık. Cenaze işlemleriyle alakalı ailesinden haber bekliyoruz. Camiamızın ve ailesinin başı sağolsun" ifadelerini kullandı. Goztepe'de bir donem stajyer olarak da calışan Ali Cağın Kaygusuz, Bayraklı ilcesinde bulunan Doğanlar Apartmanı'nın cokmesi sonucu hayatını kaybetmişti.
Kaynak: Demiroren Haber Ajansı / Onur ATIŞ