Kocaelispor'un taraftar derneği, İzmir'deki depremzedelere yardım etmek icin tum Kocaeli halkına destek cağrısı yaptı.
Kocaelispor'un taraftar derneği İzmir icin kolları sıvadı. Hodri Meydan Taraftarlar Derneği 6,6 şiddetindeki depremle sarsılan, can ve mal kayıplarının yaşandığı İzmir'deki depremzedelere duyarsız kalmadı. Depremzedelere gonderilmek uzere battaniye, hırka, maske, eldiven ve dezenfektan oncelikli olmak uzere malzeme yardımı toplamak icin calışma başlatan taraftarlar, tum Kocaeli halkına, yardımlara destek vermesi icin cağrıda bulundu. Dernekten yapılan cağrıda şu ifadelere yer verildi: "Depremi en yakından yaşayan bolge olarak İzmir'deki depremzedelerimize yardım amacıyla bugun saat 13.00'e kadar yardım tırımız Perşembe Pazar Alanı'nda olacaktır. Şehrimizin onde gelen tum dinamiklerini ve taraftarımızı İzmir'de yardıma muhtac kardeşlerimiz icin desteğe davet ediyoruz. Kış aylarına girdiğimiz bu donemde ozellikle battaniye, hırka, virusten korunmak icin maske, eldiven ve dezenfektan urunleri oncelikli ihtiyacımızdır. Tum kentimize duyurulur." - KOCAELİ
Kaynak: İhlas Haber Ajansı