Kayseri'nin ilcesi Develi'de yeni spor kulubu kuruldu. Kulubun ismi Develi Erciyesspor olurken, renkleri ise Lacivert Beyaz olarak tescillendi.
Kulup faaliyetlerine ilerleyen gunlerde başlayacak olan Develi Erciyesspor'da Kulup Başkanlığını Yılmaz Ozalp ustlenirken Develi Erciyesspor Kulubunun yonetimi ilerleyen gunlerde belli olacak.

Tamamı Develilerden oluşacak yonetim ve futbolcu grubu Develi'de futbol branşında faaliyet gosterecek.
Develi Erciyesspor kulubunun kurucu yoneticileri Yılmaz Ozalp, Kerem Ozdemir, Ali Pusatlıoğlu, Ali Tork, Arif Toker, Şukru Dost, Mustafa Kolay, Nedim Dal, Hasan Erol oldu.
Develi Erciyesspor Kurucu Başkanı Yılmaz Ozalp yaptığı acıklamada, "Develi'de futbola dair yeni şeyler soylemek istiyoruz. Yıllardır Develi'de amator futbola emek veren kıymetli isimlerle bir araya geldik, geleceğiz. Develili genclerimizi spora kazandırmayı hedefliyoruz. Hem yonetim kadrosu hem de futbolcu kadrosu tamamen Develili olacak, bu sayede gercek anlamda Develinin bir takımı olacağız, Develi ve Develili genclerimiz icin mucadele edeceğiz" dedi. - KAYSERİ
Kaynak: İhlas Haber Ajansı