Nerede bir, tutmak istediği evin onunde emlakcıyı beklerken kaldırıma oturan bir insan var, kim ne derse desin, orada, cok ama cok guzel bir insan var. Onun sacları hafiften ibibik, bacakları boyuna oranla inceden kısa.
Hayatta da cok az şeyden korkarım, bar ortamına dans ederek ve o anda calan ingilizce şarkıya yuzelli kiloluk ağzıyla gurultulu bir şekilde eşlik ederek giren teyzeden korktuğum kadar. İzmir'de gordum, değil bardan, Alsancak'tan kactım. Atladım denize, Karşıyaka'dan cıktım.
Bir ıslığıma bakar diye bir şey var ama gercekten. Ben cocukken, Galataspor'da futbol oynarken Orhan diye bir golcumuz vardı. Uskudar'da bir cocuk yurdunda kalıyordu.Yurdun kralı gibi bir şeydi. Bir ıslık calıyordu, bin tane cocuk koşa koşa Orhan'ın yanına geliyordu. Islığı duysunlar yeter ki. Resmen ordusu vardı. Bu orduya istediği her şeyi yaptırabiliyordu. Ustelik de Orhan yaşca buyuk de değildi herkesten. Ama oyle bir karizma varmış demek ki, bir ıslığına baktırıyordu. Ustelik de hayatımda gorduğum en iyi golcuydu. Gol atmak icin doğmuştu. Hayatım boyunca Orhan kadar sıradışı bir karakter daha gormedim.Ve tabii sonra imkansızlıklar, harcanan yetenek, yok olan, sırra kadem basan bir Orhan.
Sayfa Sayısı: 264
Baskı Yılı: 2012
Dili: Turkce
Yayınevi: Murekkep Basım Yayın
Kitap Adı: Ben Yazar: Alpay Erdem Yayınevi: Murekkep Basım Yayın İlk Baskı Yılı: 2012 Dil: Turkce Barkod: 9786054173648