Tebessum engel tanımaz!
Gorme engelliler icin seslendirilmiş…
İşitme engelli yetişkinler icin ‘İşaret Dili’ne cevrilmiş
İlk ve tek engelsiz kitap cıktı!
“Tebessum engel Tanımaz “ sloganıyla yola cıkan BKY Yayınevi ve yazarı Halime Gurbuz, ilk engelsiz kitabı okuyucularla buluşturmanın mutluluğunu yaşıyor… Kara mizahın usta kalemlerinden Halime Gurbuz’un hayatı ti’ye alan, hafif, yarım, eğik gulumseten deneme ve makalelerinin yer aldığı Gormedim Duymadım Guluyorum, hafif de olsa eğlenceli ve fakat ağır doz bir farkındalık projesi…
Sesli, goruntulu, muzikli
Gorme engelliler ve diğer tur engelleri gereği ( bedensel engelli, disleksik vb.) basılı eserlerden faydalanamayan bireyler icin kitabımız yazar tarafından seslendirildi ve muzikle bezendi. İşitme engelli yetişkinler icin ise bir ilk olarak Turk işaret diline cevrildi.
Kendi icinde sesli kitap olma ozelliği de taşıyan Gormedim Duymadım Guluyorum, www.halimegurbuz.com web sitesi uzerinden bilgisayar, tablet ve akıllı telefonlardan dinlenip izlenebiliyor…
Aramıza hoş geldiniz…
(Tanıtım Bulteninden)
Kitap Adı: Gormedim Duymadım Guluyorum Yazar: Halime Gurbuz Yayınevi: Babıali Kultur - BKY Hamur Tipi: 2. Hamur Ebat: 13 x 21 İlk Baskı Yılı: 2019 Baskı Sayısı: 1. Basım Barkod: 9786059059725