Fazıl Bayraktar'ın, bundan once "Derin Kar Senesi", "HikÂyeler Guldestesi", "Paşa Pınarı" gibi uc kitabı Ajansımızca yayımlanmıştı. Fazıl Bayraktar, bu defa, cok değişik bir calışma ile okuyucunun karşısına cıkıyor.

"Arac Yoresinden Fıkralar ve Fıkramsı Anlatımlar"

Arac, Kastamonu'nun bir ilcesi ve Bayraktar'ın memleketi. Yıllardır suregelen teror olayları dolayısıyla suratlarımızın asık olduğu bir donemde, icimizi ısıtacak, sıkılı dudaklarımızı tebessum etmeye zorlayacak boyle bir calışmayı okurlarımıza sunmaktan buyuk memnuniyet duyduğumuzu ifade etmeliyiz. Yazar, sadece fıkra ve anlatımları nakletmekle yetinmemiş, memleketinin orf ve Âdetlerini, sosyal yaşam figurlerini, yoresel kultur ve şivesini, uzak mÂzide kalan bazı sevimli olayları bizzat gozlemleyerek bir başucu kitabı haline getirmiştir. Uzun soze ne hÂcet? Buyurun, hem okuyalım, hem de gulumseyelim.
(Tanıtım Bulteninden)

Sayfa Sayısı: 208

Baskı Yılı: 2014

Dili: Turkce
Yayınevi: Kultur Ajans Tanıtım ve Organizasyon
Kitap Adı: Arac Yoresinden Fıkralar ve Fıkramsı Anlatımlar Yazar: Fazıl Bayraktar Yayınevi: Kultur Ajans Tanıtım ve Organizasyo İlk Baskı Yılı: 2014 Dil: Turkce Barkod: 9786054686889