Rahat olun!.. Kağıtlar bu kez yazılı icin cıkmıyor sevgili oğrenci arkadaşlar!.. Ayrıca o kağıtlar bunca yıldır "yazılı" icin cıktı da n´oldu?.. Carpık eğitim sistemimizin başı goğe mi erdi?... Ezberci eğitim sistemimizin icler acısı hali alınan binlerce "Sıfır"la ortada malumunuz!..
"Cıkarın Kağıtları Muziplik Yapıcaz"da yazılı icin cıkmayan kağıtlar bu kez daha hayırlı, cok daha keyifli bir iş icin; "muziplik" icin cıkıyor!.. Mizah edebiyatımızın kendine ozgu bir tarz yaratmış ustalarından Cihan Demirci, ezberci eğitim sisteminin kurbanı oğrenci arkadaşlarla yıllardır birlikte... Onların okullarına gidiyor, onlarla soyleşiyor, onlara kitaplarını imzalıyor, onları dinleyip, onları gozlemliyor...
Bu kitapta; A´dan Z´ye oğretmen tiplerinden, oğretmenlerin gizli silahlarına, A´dan Z´ye oğrenci tiplerinden, oğretmenlere karşı kullanılacak muzip duşuncelere, okul yılları anılarından, ozlu ve tozlu sozlere, derslerde karşımıza cıkan acayip yeniden hayata dondurecek pek cok şey var!.. ...
Sayfa Sayısı: 221
Dili: Turkce
Yayınevi: Say Cocuk
Kitap Adı: Cıkarın Kağıtları Muziplik Yapacaz Yazar: Cihan Demirci Yayınevi: Say Cocuk Dil: Turkce Barkod: 9789754684414