İnsana, "Sen kac ben onu oyalarım"diyen dunya hayatına aldanıp, olumden kacabileceğini zannedenler... imamın kayığına binince, "Kaptan musait bir yerde indiriver!" deyip yarı yolda ineceğini duşunenler... "Ay hepimizin gitceee yer orası"genellemesiyle kendine teselli arayanlar..."Benim gozum toprağa bakıyor. Anam burnuma helva da kokuyor. Gidiciyim ben gidiciii!"diye korkudan kafayı yiyip, olmekten beter olanlar... Mujde! Bu satırları okuyorsanız hÂl yaşıyorsunuz demektir.
Evet, davayı coktan caktığınız uzere bu kitap olumden bahsediyor. "2012'de kıyamet kopacak!" diye kıyametleri koparan Mayalardan tutun, dunyaya kazık kakmak icin elinden geleni yapan insanoğlunun olumsuzluk arayışlarına, yaşanmış ilginc olum şekillerinden, olmek icin gerekli malzemelere kadar olumle ilgili akla gelen her şey bu kitapta!
İyisi mi siz bu kitabı olmeden once bir okuyun. Cunku "Yalan! Başkası yalan! Dunyada olumden başkası yalan!" şarkısında da şey edildiği gibi hepimiz bir gun oleceğiz. Ne oldu? Korktunuz mu? Korkmayın korkmayın. Cunku korkunun ecele hicbir faydası yoktur! Nihahaha!
(Tanıtım Bulteninden)
Kitap Adı: Galiba Hicbirimiz Bu Dunyadan Sağ Cıkamıycaz! Yazar: Ciğdem Can Yayınevi: Genc Timaş Hamur Tipi: 2. Hamur Ebat: 13,5 x 20,5 İlk Baskı Yılı: 2017 Baskı Sayısı: 1. Basım Medya Cinsi: Ciltsiz Barkod: 9786050823141