Sevgili okurlar, İşin doğrusunu isterseniz, sınav soruları hazırlamak benim uzmanlık alanım değil. Oyle ya, universitelerimizin neyi eksik? Maşallah (Elemterefiş, kem gozlere şiş), YOK gibi kuruluşumuz var. OSYM'miz var. Dahası, Milli Eğitim Bakanlığımız var... Onlar dururken, benim bu konularda değil yazı yazmam, kalem bile oynatmam abesle iştigal etmek olurdu. İşte bu halisane duşuncelerle, Memleket eğitimi emin ellerde, sen sırt ustu yuvarlan yerlerde. diyerek, uzun sure bu konulardan uzak durdum. Ama, maalesef, değerli okurlar, uzulerek itiraf ediyorum ki, durum hic de benim sandığım gibi değilmiş. Meğer, kazın ayağı perdeliymiş! Gecenlerde, universite sınav soruları diye orta yerde dolaşan kitapcıklara bir goz atayım dedim. Hay, atmaz olaydım! Bir de ne goreyim, şaşırdım, kaldım! Sorulardan hicbirinin gercek yaşamla en ufak bir ilgisi yok. O soruların hepsini bilsen ne, bilmesen ne... Hayatta bizlere ne faydası olacak ki? Bu soruları hazırlayanlar, Bektaşi'nin dediği gibi, Ya, hic dayak yememişler ya da sayı saymasını bilmiyorlar!

Sayfa Sayısı: 132

Baskı Yılı: 2008

Dili: Turkce
Yayınevi: Phoenix
Kitap Adı: Kapı Gibi OSS Soruları Yazar: Adnan Ozveri Yayınevi: Phoenix İlk Baskı Yılı: 2008 Dil: Turkce Barkod: 9789944931564