“The Playbook: Oyunun El Kitabı’nda cıtır tavlama konusunda akla gelen her turlu oyunu bulabilirsiniz. Bir oyun kurucu olarak, kitapta ateşli cıtırları tavlamak ve kumese atmak icin uyguladığım ve uygulamayı duşunduğum oyunları anlatıyorum. Deneyimlerimden suzulerek oluşturduğum bu bilgi hazinesini, her turlu yaratıcı fikri bulabileceğiniz ve her an başvurabileceğiniz bir el kitabı olarak yeniden duzenledim. Hayatın daha eğlenceli olması umidiyle bu el kitabını kamunun kullanımına sunuyorum. Bu iyiliğimi de unutmayın!”
Barney Stinson, Oyun Gurusu
“The Playbook: Oyunun El Kitabı’nı okumadan once tam bir umitsiz vakaydım. Şimdi tek bir sorunum var: Bir cıtırı kumese attığımda, onceki geceden kalan hala uyumakta olan cıtıra temiz bir hava alması icin parkın yolunu gostermek! Sorun şu ki evin yakınında park yok! Teşekkurler Barney.”
Abidin, Turkiye’den Usta’ya selam gonderen kanka
“The Playbook: Oyunun El Kitabı (Cıtırlar İcin) nicin hazırlamadığını merak ediyordum. Bir erkeği baştan cıkarmak icin yeterli olan iki şeyi buldum sonunda… Teşekkurler Barney. Aradığımı varsay...”
Pretty Bigboobs, Barney’e yakından teşekkur etmek isteyen cıtır
“Monica ile surekli Oval Ofis oyunu oynamak ne kadar sıkıcıymış, The Playbook: Oyunun El Kitabı’nıokuyunca anladım. Teşekkurler Barney.”
Başkan Bill Clinton, Oyunlarda değil ama oyunda ustalaşan kanka
Unutmayın bu oyunları oynayan her kanka, “Kanka Kuralları”na uymakla mukelleftir. Bu nedenle her kanka, The Bro Code: Kanka Kuralları kitabını okumak ve gerekli durumlarda başvurmak icin saklamak zorundadır. Unutmayın, “Kuralı bilmemek mazeret sayılmaz.”
(Tanıtım Bulteninden)
Kitap Adı: The Playbook-Oyunun El Kitabı Yazar: Barney Stinson , Matt Kuhn Yayınevi: Kurukafa Hamur Tipi: 2. Hamur Sayfa Sayısı: 176 Ebat: 14 x 21,5 İlk Baskı Yılı: 2020 Baskı Sayısı: 1. Basım Dil: Turkce Barkod: 9786059479325