Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, İzmir depreminde enkazdan cıkarılan İnci Okan'ı Ege Universitesi Hastanesinde ziyaret etti.
Rıza Bey Apartmanı'ndaki enkazdan 17 saat sonra cıkarılan İnci Okan, Ege Universitesi Hastanesinde tedavi gorduğu odasında Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile kurtarılmasında kritik rol ustelenen UMKE personeli Edanur Doğan'ı ağırladı.
Ziyarette gecmiş olsun dileklerini ileten Bakan Koca, İnci Okan'ın buyuk cesaret gosterdiğini, ekiplerin de gayretiyle bugun mutlu bir tabloyla karşı karşıya olduklarını belirtti.

16 yaşındaki İnci Okan da Bakan Koca'ya teşekkur ederek, "Deprem sırasında iyi ki orada babam yoktu, oraya sığamazdı. Ben kucuğum, kıvrılabildim bir yere. Evde kopeğimle beraber kaldık o da iyi ben de iyiyim. Kopek oteline yerleştirdiler." dedi.
İnci Okan'a enkaz altında mudahale eden Edanur Doğan da şifa dileklerini ileterek, kendisini daha sonra tekrar ziyaret edeceğini belirtti, iyileşince kendisine keman calmasını istedi.
Bakan Koca'nın, "Edanur Hanım zor şartlarda damar yolu acmaya calıştı. Acıtmamıştır umarım" esprisi uzerine İnci Okan, "Hayır. İğne korkum vardı ama ona rağmen acımadı cok fazla." dedi.
Kaynak: Anadolu Ajansı / Efsun Erbalaban Yılmaz